Har du spørgsmål?

I studievejledningen kan du få hjælp til at træffe det rette studievalg

HF-E fagpakke: din individuelle uddannelse

Egen HF Pakke Efterslaegten

 

Med HF-enkeltfag på Efterslægtens kan du starte din vej mod videregående uddannelse. lige meget hvilken karriere du har sat dig som mål. Mange uddannelsessteder kræver ikke en hel HF-eksamen, men blot eksamen i nogle bestemte fag. Se eksempler på karrieremuligheder – der er mange flere.

Administrationsøkonom, bioanalytiker, designer, ergoterapeut, ernæring & sundhed, fysioterapeut, jordemoder, kunsthåndværker, laborant, procesteknolog, pædagog, radiograf, socialrådgiver, sygeplejerske, tekstilformidler, zoolog?


Lige meget hvilken karriere du har sat dig som mål, kan du med fordel starte med et år med nogle HF-fag. Mange videregående uddannelser kræver ikke en hel HF-eksamen, men blot eksamen i nogle bestemte fag.

Det første du gør, er at kontakte vores studievejledere. 

 

Er du B-menneske? Eller foretrækker du af andre grunde et særligt skema?

Hvem siger at man skal ud af fjerene for at komme i skole klokken 8 hvis man vil have en uddannelse? Sådan behøver det i hvert fald ikke at være. På HF-Centret Efterslægten kan du vælge at studere HF på tidspunkter der passer ind i din døgnrytme, fx fra 10 - 17 og/eller om aftenen. På to år – eller flere – kan du få en HF-eksamen som kvalificerer dig til en videregående uddannelse. Du skal være mindst 18 år når du starter. Men du kan også være 28, 38 eller …

Se oversigten over enkeltfag, og strik selv et skema sammen som passer dig.

Så skal du måske ikke kaste dig ud i heltidsstudier lige med det samme. Start med et eller to fag som virkelig interesserer dig, så kan du bygge videre derfra og tage de fag du behøver, eller en hel HF-eksamen. På Efterslægten har du mulighed for at vælge tidspunkter og ugedage som passer ind i dit øvrige liv.

Se oversigten over enkeltfag, og strik selv et skema sammen som passer dig.

 

Snak med vores studievejledere så I sammen kan vurdere hvor parat du er. Måske skal du bare starte med et enkelt fag i år, måske endda yndlingsfaget?

Se oversigten over enkeltfag, og strik selv et skema sammen som passer dig.