Har du spørgsmål?

I studievejledningen kan du få hjælp til at træffe det rette studievalg

HF-E: Politipakken - på vej til Politiskolen

Lang Til Hjemmeside

 

På Politiskolen vil de have "de bedste af de bedste". På Efterslægtens Politipakke bliver du klar til at søge på Politiskolen (eller søge ind som redder eller tilsvarende job). Politipakken er en særlig kombination af fem HF-fag på ét år, rettet mod seriøse unge og voksne. 

Politiskolen optager kun "de bedste af de bedste". På Efterslægtens Politipakke bliver du god! Vil du søge på Politiskolen? Eller vil du søge ind som redder eller tilsvarende job? HF-E Politi på Efterslægten kan gøre dig klar!

HF-E Politi er en særlig kombination af 5 HF-fag på ét år, rettet mod seriøse unge og voksne. Med 30 ugentlige timer berettiger uddannelsen dig til SU (Statens Uddannelsesstøtte). Politipakken koster 2.750 kr. i deltagergebyr. Med Politipakkens fag kan du søge ind på en række videregående uddannelser, bl.a. Politiskolen (hvis du har de nødvendige kvalifikationer og minimumsalder 21 år) eller pædagoguddannelsen. Det betyder at du kan få dit deltagergebyr retur når du har bestået eksamen i alle fagene.

  • Dansk (A-niveau)
  • Engelsk (B-niveau)
  • Samfundsfag (C-niveau)
  • Idræt (B-niveau)
  • Psykologi (C-niveau)

Efter et år på Politipakken kan du også vælge at fortsætte på Efterslægten og tage en hel HF-eksamen på yderligere ét eller to år.

Næste start i august.


> Ansøgningsskema

> Se video om Politipakken

> Mød Malak, som gik på Politipakken

Se video med Nick, som gik på Politipakken

> Læs interview med Martin, på Politskolen via Efterslægtens Politipakke

 

 

Politiet kræver studiekompetence


For at komme på Politiskolen skal du have en gymnasial uddannelse, en erhvervsuddannelse eller en lignende uddannelse. Her kan Politipakken gøre dig klar. På Efterslægtens Politipakke får du den vigtige studiekompetence og bliver klædt fagligt på med fem fag på gymnasialt niveau. Sammen med dine øvrige kvalifikationer giver det dig gode muligheder for at søge ind på politiuddannelsen. Politiet kræver ud over studiekompetencen at du har gode evner for bl.a. samarbejde, kommunikation og analytisk tænkning, kompetencer som er i centrum på Politipakken.

Du skal optages af en studievejleder - udfyld venligst ansøgningsskema. Meld dig så tidligt som muligt, så er du sikker på en plads. Tilmeldingen slutter når undervisningen begynder, eller når holdet er fyldt op. 

Ansøgningsskema

> Behandling af personoplysninger