Har du
spørgsmål?

I studievejledningen kan du få hjælp til at træffe det rette studievalg

Ingen er ens

Hvem Er Kursister Efterslaegten

 

Kursisterne på Efterslægten er mange og forskellige. Men alle har de som mål at dygtiggøre sig og tage eksamener på vej mod nye mål. Ud over selve undervisningen har du mange andre muligheder for at tage del i livet på Efterslægten.

I år er 10 klasser i gang med 1. år af en 2-årig HF, og 9 klasser med 2. år. Gennemsnitsalderen i 1. HF er 20 år, men vi har kursister i klasserne i alderen 17 – 39 år! 55 % er piger/kvinder. Nogle kommer direkte fra 10. klasse, men de fleste har været på efterskole, højskole, HG, et andet HF-kursus eller en tur omkring gymnasiet eller HTX før de starter på Efterslægten. Andre igen har haft arbejde eller været ude at rejse. Ingen er "ens", og det betyder at klasserne er meget spændende at være i.

Sammen med klassen har du de obligatoriske fag. Men når du benytter dig af Efterslægtens store valgfagstilbud, bliver du og dine klassekammerater spredt for alle vinde, og I møder nye mennesker.

HF-Enkeltfag er HF-undervisning for voksne. De fleste kursister er mellem 20 og 30 år, men på Efterslægten finder du en aldersspredning fra 18 til 78! Her går knap 1.000 kursister til enkeltfagsundervisning, om dagen og/eller om aftenen. Om dagen er der undervisning mellem kl. 8 og 16, mandag til fredag. Om aftenen undervises der mellem kl. 17 og 21.40, mandag og onsdag.

Bliv en aktiv del af demokratiet på Efterslægten. Vi arbejder løbende på at udvikle demokratiet på Efterslægten. Derfor lægger vi vægt på at kursister indgår i arbejdet med kursistråd, med forskellige udvalg og i den daglige undervisning. Kursistrådet er bl.a. repræsenteret i Bestyrelsen, Samarbejdsudvalget, Fællesudvalget, Kantineudvalget, Undervisningsmiljøudvalget og Gallafestudvalget.

> Kontakt kursistrådet

Er du tidligere kursist på Efterslægten?

Så bør du benytte lejligheden og komme til gensynsfest og møde gamle medkursister og lærere.

 

I år er det fredag d. 3. november. 

Festen starter kl. 19.00, og dørene lukker 22.00.

Billet kan købes ved indgangen, hvis du som:

  • nuværende kursist husker dit studiekort.
  • tidligere kursist husker legitimation.

Tag gerne din vandpibe, tobak og kul under armen og vær med til at skabe en hyggelig stemning.