Har du
spørgsmål?

I studievejledningen kan du få hjælp til at træffe det rette studievalg

 

Frivillig

Projekt Frivillig på HF-Centret Efterslægten 

I 2016 har Projekt Frivillig besøgt HF-C Efterslægten, i en fællestime i foråret i hvilken de informerede om mulighederne for at deltage i frivilligt arbejde, forskellige typer frivilligt arbejde, samt muligheden for at modtage et frivillighedsbevis.

I samme forbindelse blev der oprettet en stand i kantinen. Her kunne man få yderligere vejledning, og der blev uddelt trykte materialer. Overskydende materialer modtog undertegnede, og har sidenhen delt disse ud til interesserede kursister.

På HF-C Efterslægten har vi siden 2012 haft en interessereklasse med navnet World Aid-klassen. Denne klasse henvender sig særligt til kursister med interesse for humanitært udviklingsarbejde og volontørarbejde. Kursisterne i denne klasse udfører selv frivilligt arbejde i løbet af deres skolegang, herunder fundraiser de penge til et projekt i Guatemala, og de rejser selv ud som volontører i 3 uger. Tæt på dimissionen gør vi igen disse særligt interesserede kursister opmærksomme på mulighederne ved og perspektiverne i frivilligt arbejde – og herunder Projekt Frivillig. Frivillighedsvejlederen er en naturlig del/underviser af denne klasse og dens aktiviteter.

Der har desuden været gjort et forsøg på at samarbejde med Projekt Frivillig om yderligere samarbejde ift. oplysning og mini-praktikker.

Frivillighedsvejleder er p.t. Claus Petersen: cp@hfc.dk