Kom og besøg os

Tilmelding nedenfor

Hvordan kommer jeg på Efterslægten? Læs mere her

I løbet af januar og februar åbner vi dørene for gæster, der gerne vil se skolen og finde ud af, om Efterslægten er det rette match. Vi har både informationsaften, efterskolelørdag og besøgsdage for elever.

Tilmelding til Informationsaften og Efterskolelørdag er åben!

Oplev skolens elever og lærere, tal med studievejledere og rektor. Det hele foregår mandag d. 16. januar 2023 kl. 19-21. Vi guider dig igennem en god aften, hvor du får svar på alle dine spørgsmål.

Der er ikke tilmeldingskrav til Informationsaften og Efterskolelørdag. Alle er velkomne, og tag gerne venner og forældre med.

Informationsaften og Efterskolelørdag er for elever og forældre.

Besøgsdagene er kun for elever, og her oplever du, hvordan hverdagen er på Efterslægten. Der er ikke krav om tilmelding til informationsaften og efterskolelørdag, men til besøgsdagene skal du melde dig til, så vi kan planlægge en rigtig god dag for dig. Tilmeldingen er åben!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

tilmelding til besøgs-arrangementer

 

for dig der overvejer en 2-årig HF

Vi er kendt for vores helt unikke interesse-klasser, hvor vi har fokus på fællesskabet i klassen. Mød andre ligesindede og mød kursister fra de forskellige klasser.

Med en 2-årig HF på Efterslægten bliver du klar til videregående uddannelser.

Vores tilrettelæggelser er fleksible og du kan bestemme dig for valgfag, fagpakker og overbygning undervejs. Du skal ikke træffe alle valg på en gang.

Vi glæder os til at guide dig igennem mulighederne, og vi vil meget gerne svare på alle din spørgsmål.

Med en HF bliver du klar til alle videregående uddannelser