Aviser

Få adgang til at læse gamle og nye aviser

 

NB: Når vores abonnementer på Retiever, Berlingske og Politiken snart udløber, fjerner vi nærværende side. Benyt i stedet linket “Infomedia” på siden Nyttige links!

Infomedia

Vi har købt adgang til en lang række avisers og tidsskrifters arkiv gennem Infomedia, som kræver Unilogin.

Infomedia

Ældre adgange

Vi anbefaler at du benytter ovennævnte (Infomedia), men af historiske årsager har vi i øjeblikket også adgang til nedenstående, som dog så vidt vi ved ikke i nævneværdigt omfang giver adgang til noget, som man ikke også kan finde i Infomedia.

Retriever

Vi har købt adgang til en række mediers arkiv gennem Retiever, som kræver Unilogin.

Retriever

Andre aviser

Desuden har vi købt adgang til nogle aviser, som ikke er med i Retriever. Disse adgange giver kun adgang til at læse abonnements-artikler når man er på skolens net (altså når man fysisk befinder sig på skolens område og bruger vores netforbindelse), men kræver ikke login.

Berlingske og Weekendavisen

Berlingske Weekendavisen

Politiken

Første link herunder giver adgang til netavis-artikler der er mindst 48 timer gamle, mens den anden giver adgang til at bladre i dagens papiravis på skærmen, og via kalenderen til højre på siden også gamle numre. Tredje link giver adgang til de nyeste netavis-artikler, men kræver, at man opretter sig som bruger, og fjerde giver adgang til Politikens podcasts. Som sagt virker det hele kun når man er på skolens net.

  • Politiken digital
  • Politiken avis
  • Politiken nyeste
  • Politiken podcast