IT-hjælp

Har du brug for hjælp til vores IT-løsninger?

Oversigt over skolens IT-løsningerFliser

Hvis du har brug for hjælp med vores IT-løsninger, er du altid velkommen på vores IT-kontor på 1. sal ved midtertrappen, eller til at skrive til os på no@hfc.dk (Niels) eller st@hfc.dk (Thomas). Der en række ting du evt. kan gøre for at hjælpe os med at hjælpe dig:

 1. Oplys dit kursistnummer og/eller fulde navn og fødselsdag.
 2. Oplys om du har mailen ”Dine login på Efterslægten”, og om du har piftet din adgangskode som beskrevet i mailen, samt om du er opmærksom på, at der går 10 minutter fra du pifter til den nye kode virker alle steder.
 3. Oplys om du kan logge på hver af de tre sider
 4. Oplys om du er eller har været tilmeldt undervisning på andre skoler siden du første gang blev tilmeldt hos os.
 5. Oplys hvilket hold og hvilken ressource/side/underside/e-bog/modul/… dit problem omhandler. Handler det om en klassenotesbog, så oplys også om du bruger OneNote-appen, OneNote 2016, eller OneNote Online i din browser.
 6. Send os screenshots der viser problemet. I Windows kan du fx gemme et screenshot i klippebordet med tasten PrintScreen, Fn+PrtScr, eller lignende; på Mac kan du gemme et screenshot på skrivebordet med Cmd+Shift+3. Det er en god idé at sende to screenshots:
  • ét af situationen lige inden du gør det der ikke virker (helst hele skærmen),
  • ét af situationen lige efter.
 7. Oplys om du har installeret Microsoft Office-pakken fra vores side, eller om du havde den på forhånd, og oplys om du er logget ind i Word (og dermed Office-pakken) med din Efterslægten-Office365-konto (brugernavn med @hfc.dk), eller om du er logget ind med en anden Microsoft-konto (brugernavn fx din private mail-adresse eller noget fra en anden skole).
 8. Oplys om du bruger Mac, Windows 10, eller ældre Windows.
 9. Bliver det for kompliceret pr. e-mail, kan du kigge ind på IT-kontoret med din computer. Hvis ikke vi lige er til stede på IT-kontoret, så står vores telefonnumre på et opslag ved siden af døren. Vi kan også se på det via fjernsupport, hvor vi kan se din skærm mens vi snakker i telefon: Klik på flisen herunder, og ring op til IT-kontoret på 33964020 (Thomas) eller 33964010 (Niels), inden for normal arbejdstid.

            Fjernsupport