Lektiecafé

Efterslægten har åben lektiecafé/studieværksted hver dag med lærere på i de to spisepauser midt på dagen

Få lektiehjælp

Efterslægten har åben lektiecafé/studieværksted hver dag med lærere på i de to spisepauser midt på dagen: De åbne lektie- og studieværksteder i Studiesalen er et tilbud til alle Efterslægtens kursister – tal evt. med din faglærer om det kunne være noget for dig.

Her er læsevejlederhjælp, matematikvejlederhjælp, bibliotekarkurser i litteratursøgning, kurser i forbindelse med SSO (Stor skriftlig opgave). Desuden vil lærere i kernefag yde lektie- og studie- og skrivehjælp, og studiesalen indbyder også til at alle kursister kan arbejde sammen i eksamenslæsningsgrupper i seriøse omgivelser med mulighed for litteratursøgning og samarbejde.

Studiesalen

Studiesalen er Efterslægtens fordybelsesrum. Studiesalen er det rum hvor du kan arbejde ved aflyste timer. Skolens bibliotek ligger også i studiesalen, og dermed er også bibliotekaren tilgængelig i salen. I de store frikvarterer midt på dagen og i eftermiddagstimer mandag og onsdag er der oftest en lærer til stede for matematik- og naturvidenskabsfaglig lektiehjælp: Se opslag ved studiesalen og på LUDUS Web. Studiesalen er et fordybelsesrum for seriøst ”lær at lære”-arbejde og samarbejde.”

Brug salen frit. Ps. Og husk – man må ikke spise i salen!