Unilogin

Mere om Unilogin

Dit Unilogin følger dig gennem uddannelsessystemet; du kender det måske fra nationale tests. Det bruges til en mængde forskellige ressourcer i den danske undervisningssektor. For at bruge Unilogin på Efterslægten skal du først pifte (se også mailen “Dine login på Efterslægten”) og derefter vente 10 minutter.

Hvis du vil ændre adgangskoden til dit Unilogin, skal du gøre det på siden mit.hfc.dk – du skal ikke gøre det andre steder så længe du er kursist på Efterslægten.

Hvis den primære institution angivet i mailen ikke er Efterslægten, er det for det meste ikke noget problem, men det kan fx have betydning for din adgang til Gyldendals Online-ordbøger. Er det en skole du ikke har noget at gøre med mere, kan du bede denne skole slette tilknytningen, men du kan også skrive til Efterslægtens IT-kontor på no@hfc.dk og bede os gøre Efterslægten til din primære institution.

På sider der bruger Unilogin skal du ofte klikke på en knap der hedder noget i retningen af “Log ind med Unilogin” før du skriver dit login. Det gælder fx LUDUS Web (hvor knappen sidder opppe til højre og blot hedder “UNI•Login”).

Du skal bruge dit Unilogin på mange af siderne vi har lavet fliser til her. Ruller du lidt ned på siden, står der lidt forklaring til hver flise.

 

Oversigt over skolens IT-løsningerVejledning til at søge IT-hjælpFliser