Film & musik i New York

Fuld HF-uddannelse på 2 år

NB! DU SKAL SØGE VIA OPTAGELSE.DK

Udfyld derefter vores klassevalgsformular når du har søgt på Optagelse.dk  Klassevalg

Hvad er “Film og musik i New York”?

“Film og musik i New York” er en toårig HF-klasse som giver dig adgang til videregående uddannelser. ”Film og musik i New York” har de samme fag som en Standard-HF, men film og musik er omdrejningspunkt. Vælg mediefag C eller musik C første år. Du har mulighed for at vælge fagene på B-niveau på andet år.

Stiger pulsen når du tænker på mulighederne i New York? Har du også lyst til at lave film? Eller er du bare glad for at spille musik? Er du samtidig dér i dit liv hvor du skal videre med din uddannelse? Er du lidt mere moden, men vil gerne have de fordele det giver, at gå i en klasse?

Så er ”Film og musik i New York” klassen for dig. Du er selvfølgelig interesseret i engelsk og fascineret af storbyen. New York er klassens omdrejningspunkt, og i fag som historie, samfundsfag og engelsk går vi mere i dybden med både New York og USA. Desuden spiller film og/eller musik en stor rolle i forløbet. Men samtidig er New York klassen også bare en helt almindelig HF-klasse, som gør dig klar til din videregående uddannelse.

https://www.hfc.dk/wp-content/uploads/2023/11/HF2_Efterslaegten_2024-26_WEB.pdf

På studieture uden for Europa må man forvente en egenbetaling på ca. 6000 kr.

BYOD: Vi forventer at du medbringer egen computer

Hvordan kommer jeg i New York-klassen?

Du udfylder bare blanketten i optagelse.dk inden deadline. Vi anbefaler, at du søger, så snart du har truffet dit valg. Vi plejer at optage alle vores 1. prioritetsansøgere, der har søgt os rettidigt.

Ansøg inden 1. marts

 

Ansøg på optagelse.dk

it’s up to you New York

Sådan ser din HF ud

1. HF: Ud over obligatoriske fag og faggrupper (se længere nede) skal du også vælge et af disse fag når du ansøger: billedkunst, dans, design, drama, idræt, mediefag og musik (1. semester). Se alle fagene nedenfor eller se video om 1. HF-valgfag.

2. HF: Her skal du have en fagpakke og et valgfag. På hjemmesiden “Adgangskortet” kan du se om bestemte videregående uddannelser kræver specifikke valgfag og niveauer. Se Adgangskortet.

Her kan du læse meget mere om fagpakkerne og alle valgfagene.

Obligatoriske fag og faggrupper

Alle har de obligatoriske fag:

  • dansk A
  • engelsk B
  • matematik C
  • valgfag 1. HF C

NF – naturvidenskabelig faggruppe:

  • biologi C
  • geografi C
  • kemi C

KS – kultur- og samfundsfaggruppe

  • historie B
  • samfundsfag C
  • religion C

Vil du gerne starte på skolen?

Kom i gang med det samme

Gå til tilmelding