Nulstillet adgangskode

Denne side er kun relevant, hvis du lige har fået nulstillet adgangskoden til dit Efterslægten-login!

Når vi har nulstillet adgangskoden til dit Efterslægten-login, har du ikke adgang til vores IT-systemer, før du selv har valgt en ny adgangskode. For at gøre dette, skal du have fat i et device (computer, tablet eller mobiltelefon) med internetadgang; du kan ikke bruge skolens trådløse net endnu. På dit device skal du gå til siden mit.hfc.dk, hvor du skal klikke på den sorte knap der hedder “Skift adgangskode” nederst. Der kommer en side med fire hvide bokse du skal skrive i:

 • Brugernavn: Brugernavnet er dit kursistnummer, normalt et femcifret tal. Det er valgfrit om du skriver @hfc.dk efter brugernavnet her.
 • Nuværende kodeord: Her skal du skrive “Hfc” efterfulgt af dit fulde CPR-nummer (altså: stort H, lille f, lille c, og ti cifre).
 • Nyt kodeord: Her vælger du selv en adgangskode. Koden skal indeholde både store og små bogstaver, og tal, og den må ikke indeholde dit eget for-, mellem- eller efternavn.
 • Gentag nyt kodeord: Skriv præcis det samme igen.

Når du klikker “Skift”, får du mulighed for at få din nye kode tilsendt på SMS (hvis vi har registreret dit korrekte mobilnummer).

Som en kontrol af dit Efterslægten-login, kan du nu logge på siden mit.hfc.dk – men siden er ikke interessant i sig selv; det er andre steder du faktisk skal bruge dit login.

I de kommende dage anbefaler vi, at du i alle de systemer hvor du skal bruge dit Efterslægten-login taster koden selv, i stedet for at benytte den kode din computer eventuelt husker for dig. Computeren ved ikke, at det er samme kode til alle systemer, så den vil foreslå den gamle kode, indtil du eventuelt har gemt den nye i hvert eneste system. Bemærk også, at hvis du prøver flere gange inden for kort tid med en forkert kode – fx fordi du trykker “Enter” hvor din computer husker en gammel kode – så bliver du lukket ude af systemerne et stykke tid, og skal kontakte os for at komme ind igen.

Nogle steder er brugernavnet uden @hfc.dk til sidst, og nogle steder er det valgfrit, men i det der hedder din Microsoft-konto (nogle gange betegnet en “mail”, eller som en “Arbejds- eller skole-konto”) skal der stå @hfc.dk sidst i brugernavnet. Adgangskoden er altid den samme du lige har valgt.

 • Trådløst net: Du kan logge på vores trådløse net HFC-K med dit Efterslægten-login med eller uden @hfc.dk.
 • skyprint.hfc.dk, eksamen.hfc.dk m.fl.: Disse sider (som du kan læse om andre steder – se fx Elevintra > IT/Teknik) kan du også logge på uden @hfc.dk.
 • Elevintra, Teams, Office-pakke m.m.: Her skal du bruge Microsoft-kontoen; dvs. du skal skrive @hfc.dk sidst i brugernavnet.
 • LUDUS Web:hfc.luduseg.dk klikker du på “ADlogin” oppe til højre, og kan så logge på med Efterslægten-loginet med eller uden @hfc.dk.
 • Du kan læse mere om vores IT-løsninger her; har du brug for hjælp, så læs her.

  Unilogin

  Ud over dit Efterslægten-login, har du også et Unilogin, som du bl.a. skal bruge til screenings, i-bøger og skriftlig eksamen. Det bliver ikke påvirket af ovenstående, og vil have en anden adgangskode (med mindre du aktivt har valgt den samme). Læs evt. mere om Unilogin her.

   

  Alt om IT: Del 1 Del 2, fuld (på Elevintra) Del 2, kort (kræver ikke login) Hjælp