Unilogin

Brug Unilogin til Systime i-bøger, screenings, ordbøger m.m.

Du skal bruge dit Unilogin til Netprøver (skriftlig eksamen og stor skriftlig opgave), og også til en del af siderne vi har lavet links til her. Ruller du lidt ned på siden, står der lidt forklaring til hvert link.

Bemærk at til LUDUS Web, Teams, OneNote m.m. skal du ikke bruge Unilogin, men Efterslægten-login.

Dit Unilogin følger dig normalt gennem uddannelsessystemet; du kender det måske fra folkeskolens nationale tests. Det bruges til en mængde forskellige ressourcer i den danske undervisningssektor. Dog får du måske et nyt Unilogin-navn, hvis du har haft en pause fra uddannelsessystemet.

På sider der bruger Unilogin, skal du ofte klikke på en knap der hedder noget i retningen af “Log ind med UNILogin” før du skriver dit login.

Hvis du kan både dit brugernavn og din adgangskode til Unilogin, er det jo fint. Ellers skal du bruge dit MitID/NemID for at få styr på dit Unilogin.

Bemærk: Du må aldrig dele login med andre. Hvis andre kender din adgangskode, så klik “Få en ny adgangskode”.

Brug dit MitID/NemID til at få styr på dit Unilogin

Gå til en side der kræver Unilogin; vi tager som eksempel Restudy (klik her, og klik derefter på den store Unilogin-knap på siden).

Skriv dit Unilogin-brugernavn (punkt 1. i billedet ovenfor) hvis du kender det, og klik Næste. Hvis du ikke kender dit brugernavn, så klik på ”Få mit eller mit barns brugernavn” (2.), og log på med dit MitID/NemID — så får du oplyst dit brugernavn (3.). Du kan ikke ændre brugernavnet.

Skriv din Unilogin-adgangskode (4.) hvis du kender den, og klik Log ind. Hvis du ikke kender din adgangskode, så klik på ”Få en ny adgangskode” (5.), vælg “Glemt adgangskode” (6.), og log på med dit MitID/NemID — så foreslår de en ny adgangskode, eller du kan vælge én selv.

Flere skoler?

Hvis dit Unilogin er tilknyttet flere skoler, eller hvis du har flere roller, kan du blive bedt om at vælge mellem disse. Dette gælder fx hvis du også er forælder til et barn på en skole der bruger Aula.

Systime: i-bøger, screening m.m.

Hvis du skal bruge dit Unilogin fordi du skal have adgang til ressourcer på Systimes portal, læs mere her.

Oversigt over skolens IT-løsningerVejledning til at søge IT-hjælpNyttige links