Har du
spørgsmål?

I studievejledningen kan du få hjælp til at træffe det rette studievalg

Samarbejde Sport HF Efterlaegten

 

Nobis, HF-Centret Efterslægtens idrætshus, er omdrejningspunkt i skolens samarbejde med bl.a. sportsklubberne Ajax (håndbold) og Brønshøj Boldklub (fodbold).

Efterslægten har en lang og stolt idrætstradition.

Efterslægtsselskabets Skole var den første skole i Danmark der satte idræt på skoleskemaet.

Efterslægtens Boldklub (1920) var den første rigtige håndboldklub i Danmark, vandt talrige danske mesterskaber og leverede frem til midten af 1970'rne tyve spillere til det danske herrelandshold.

Efterslægtens Basketballklub fik medaljer de første 13 sæsoner, der blev afholdt danmarksmesterskaber, og hentede seks guld, det sidste i 1969.

Efter opførelsen af NOBIS, vores nye idrætshus, har vi atter perfekte rammer for idrætten på Efterslægten, bl.a. vores Sportsklasse og Krop og Sundhedsklassen.

Desuden samarbejder vi med Ajax København Håndbold, Team Copenhagen og GIF Gymnastik Gladsaxe.

Vi Stoetter Ajax 300X300

Efterslægten var engang en håndboldklub i den danske 1. division. I dag samarbejder Efterslægten med håndboldklubben Ajax i 1. division.

> Læs mere om samarbejdet på AJAX' hjemmeside.

Efterslaegten Troejesponsor

Efterslægten samarbejder med den lokale 2. divisionsklub, Brønshøj Boldklub. For eksempel har vores idrætshold haft fornøjelsen af gæstetrænere fra Brønshøj, ligesom unge spillere fra fodboldklubben har kunnet besøge Efterslægten, og Efterslægtens studievejledere holder informationsmøder om uddannelse for Brønshøjs spillere.

På billedet Zakaria el-Ouaz med Efterslægtens logo på trøjen

Efterslaegten Team Copenhagen

Er du talentfuld udøver i din idræt, og skal du starte ungdomsuddannelse næste år, så kan samarbejdet mellem Team Copenhagen Eliteidrætsakademi og HF-Centret Efterslægten være den ideelle løsning for dig.

Dansere

HF-Centret Efterslægten samarbejder med Tivolis balleskole, så danserne sideløbende med balletuddannelsen har mulighed for at tage en ungdomsuddannelse.

Efterslægten stiller desuden idrætsfaciliteter med bl.a. fuldt udstyret dansesal i vores idrætshus, Nobis, til rådighed for Tivois balletskole.

Du kan læse meget mere om samarbejdet her.